ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
جیب های کودکی من یا از نخودچی و کشکش پر بود یا عدس برشته
عدس های نمکی و بوداده که در یک بشقاب روحی تا به حد ذوب می رسیدند و چلق چولوق صدا می کردند و خیلی خوشمره و لذیذ می شدند
حالا بعد از مدت ها هوس عدس برشته کرده ام
تو اینترنت سرچ کردم
دقیق ترش را کسی می داند؟
دوباره حالت داره خوب میشه ها.
چه باحال عدس برشته.
باید خوشمزه باشه.
فکر کنم تو یه آجیل هندی که از تواضع خریده بودم بود
تواضع اصل آیا؟
والا همه آجیل فروشا تواضع شدن مادر
عزیزم من اونجوری که دیدم عدس رو خیس می کنند بعد می زارن آبکش آبش بره بعد از اون ماهیتابه های روحی می زارن داغ شه بعدش عدس که یه ذره آبش رفته بریز توی ماهی تابه که داغه واغه.بعدش تن تن هم بزن تا برشته شه صداش در بیاد.راستی تو عدس که آب کردی فک کنم باید نمک اضافه کنی
نوش جونت
هیییییییییی چقد این فارسی نوشتن سخت بود
مرسی فاطیما جون
این روشو امتحان میکنم حتما
http://www.edibleperspective.com/home/2013/1/3/crunchy-roasted-lentils.html
ممنون عزیزم
چه خوراکی خوبی! منم بچه گیا خوردم اما اصلا به این فکر نیفتاده بودم که خودمم درستش کنم. تو وب فارسی دستور خوبی پیدا نکردم. انگلیسی هم فقط یه دونه دیدم که با کامنت قبلی فرستادم. نمی دونم چرا وقتی همراه این کامنت می فرستادمش ارور می داد.
کامنت دونیه اینجا کلا خرابه عزیزم
ممنون
یادمه بچه که بودم , عمه ام یک روز میزاشت عدس خیس بخوره , بعد روی یه دستمال پهن میکرد تا خشک بشه بعد تو حیاط با هیزم یه آتش حسابی درست میکرد( میگفت بوی هیزم بهتره) یه سینی (مجمع) میزاشت روش و عدس ها رومیرخت توش به جای کفگیر و قاشق با یه پارچه سفید تند و تند همش میزد .
آخ دلم خواست
آخه این طوری عدسا دهن باز میکنن بعد چلق چولوق نیمکنن که بترکن
وااااااااااااای خیلی خوشمزه است مامان بزرگ من همراه با برنجک درستش می کرد
خیلی خوب بود منم می خوام باورت نمی شه دیروز پریروز بود با همکارام داشتیم حرفشو می زدیم و من می گفتم که چقدر هوس کردم
کاش یکی راه درستش میگفت بهمون
سلام کامنتتون رو دیر دیدم
بلاخره درست کردید؟
سلام
ممنونم نه متاسفانه موفق نشدیم